Portfolio

Arbeten i urval

I min portfolio hittar du en del av de jobb jag gjort. Vill du se mer film och foto som jag producerar rekommenderar jag att du kikar in på min Instagram: @e.wernerlich

informationsfilm I Reklamfilm I Företagsporträtt I Produktfoto I Referensbilder I Fastighetsfotografering I Handledning I Porträtt- & naturfotografering I Visitkort I Behind the scene I Sportfoto I Dokumentation I Produktfoto ELX-Grillen I Bröllopsfoto I Bilfotografering

Referensbilder badrum

Jag har gjort löpande dokumentation med referensbilder åt Part construction AB på deras badrum i samband med leverans åt kund.

Bröllopsfotografering

Jag tycker att bröllop är fantastiskt kul att dokumentera. Alla är glada, uppklädda och förväntansfulla. Under dagen uppstår minnesvärda händelser hela tiden så som fotograf måste man verkligen vara på tårna!

Produktfoto i miljö

När Byggmax lite otippat tog fram en kollektion kläder ville de ha bilder på kläderna ”in action”. Bilderna syns i butiker runtom i landet, på Byggmax sajt samt i reklamblad. Kläder snygga nog att måla i.

Produktfoto i miljö
Produktfoto i miljö

Foto av Elbilsladdare

Företaget Eviny ville få sin nya laddstation i Haparanda fotad.
Det blev både bilder i dagsljus och skymning med lite ljusspår.

Produktfoto ELX-Grillen

Jag och Fröjds Firma fick förfrågan om att ta fram marknadsföringsmaterial åt ELX Solutions.
Jag fotade och Matilda gjorde formgivningen. Otroligt smidigt att göra projekt under ett och samma tak!

Övertorneå cruising

Boozepack cruisers ville dokumentera sin årliga cruisingträff i Övertorneå och jag levererade bild och film från helgen.

YouTube player

Sportfoto Seskarö trails

Dokumentation och framtagning av material till marknadsföring för Seskarö Trails. En heldag med flera olika löparlopp utanför Haparanda.

Dokumentation och marknadsföringsmaterial

Foto åt Br Junttis åkeri AB i Övertorneå. Heldags foto runt om i Tornedalen med både DSLR och drönare av Junttis olika maskiner i arbete.

Filmproduktion

Tillsammans med Pajala och Kolari kommun så tog jag fram denna informationsfilm för ungdomar i respektive kommuner.
Målet med projektet var att producera en film som speglar den positiva framtidstro som många företagare i området känner och att få ungdomarna att dela den. Hela produktionen från filmning till ljus, ljud, klippning och grade är gjort av mig. Filmen visades på Day of opportunities i februari 2022.

YouTube player

Företagsporträtt

Personalporträtt åt Jaxal AB i Övertorneå.

Reklamfilm och foto

Kaffeföretaget Cafe don Gabo har tagit fram ett kokkaffe och ville visa detta i en passande miljö. Jag spelade in reklamfilm och tog bilder (och skådespelade).

YouTube player

Fastighetsfotografering portfolio

Jag fick i uppdrag av TRM fastigheter att fotografera deras kontorslokaler inför uthyrning. Kort därefter fotograferade jag även en villa utanför Övertorneå inför kommande försäljning.

Handledning

Via projektet Meän ääni handleder jag filmintresserade ungdomar i Övertorneå och andra delar av Tornedalen. I handledningen ingår att finnas som stöd i frågor om allt från teknik till att skriva manus. I april 2022 deltar vi i filmfestivalen Sveriges kortfilmfestival i Stockholm.

handledning meän ääni  portfolio

Porträtt- och naturfotografering

Ett urval av bilder från Norrbotten. Fotograferade under 2021 och 2022.

Produktfoto

Visitkortet är formgivet av Fröjds firma som är en av mina samarbetspartners.

Produktfoto visitkort portfolio

Behind the scenes-foto

Under tredje säsongen av Youtubeserien Gatuslang freestyles var jag på plats för att ta behind the scenes-foton för varje avsnitt.

Kunder i urval